Äntligen en hälsning

Hej bloggvänner!


Ska försöka skicka en hälsning från Lyckovallen efter allt som varit den senaste tiden.Till er som inte varit uppdaterade så drabbades vi / Gunnar av Covid på nyårsafton och därefter jag som fick läggas in en vecka på sjukhus med syrgas,cortison och blodförtunning sprutor i 20dagar.


Nu är vardagen tillbaka men inte vanligt,men Gunnar är i tjänst på sitt arbete och jag jobbar med rehabilitering för att få ner min puls.Summan av det är att hundarna missar sina 8 km men de är inte sysslolösa ute i snön som de älskar,sedan har de ju sin matte hemma och det älskar de.

Fudge vaktar

Då har man återigen hamnat i den situationen att man ska ta sig upp och lämna saker bakom sig.

Över en månad har gått sedan detta började och som doktorn sa till mig du får åka hem men du kommer inte vara den du var på länge och det gäller även för Gunnar som också varit drabbad.


Nu går vi vidare och lämnar detta bakom oss.Vad har hänt på hundfronten?

Hedda passade på att löpa när vi var som sjukast så det blev ingen parning denna gången på grund av hälsoskäl.Hoppas att livet är annorlunda nästa gång framåt sommaren.

För övrigt så mår hundarna bra Kim är sig lik, dock märker man att han börjar bli till åren.Fudge passade på att fylla 4 år i den 3 februari Hedda har nog känt sig lite vilsen sedan Nova försvann men hon utvecklas hela tiden på ett positivt sätt.

Chineserna mår bra även om de tycker 10 – är lite för mycket Gamle Chippen fyller 14 år nu den 17februari och Tilda är 12

Nikolina har blivit granne med oss i byn och kommer på besök, men följer gärna med sin matte hem.

Tack 🙏 för alla hälsingar!!

Nu tror vi på en ljus framtid för oss alla! 

Varma hälsningar från
Marie-Louise &Gunnar

En reaktion till “Äntligen en hälsning

Skriv gärna en kommentar