Anspänning på Lyckovallen.

Det blir inte mycket gjort nu. Mest på grund av värmen men också för att proceduren rörande Novas kommande valpning är allestädes närvarande.

Ovissheten är alltid krävande speciellt i en värld där vi blivit vana vi att alltid kunna få svar i realtid. Hur vi tänker har vi ju skrivit om tidigare och därmed får vi härda ut ett par veckor till.

Tänker ibland på Keeshondringens årliga utställning som inte, som så mycket annat, blivit av detta år. Där brukar det alltid finnas lotterier. De flesta köper lotter men alla vinner inte. Så kommer det att bli hos oss med. Några kommer förhoppningsvis att dra vinstlott och resten blir nitlotter.

Skillnaden är bara den att alla Lyckovallens lottköpare borde få vinna. Därmed sagt att vi är mycket glada över hur många seriöst planerande valpköpare det finns. Detta sagt i en debatt om ogenomtänkta valpköp i pandemins tecken.

Så just nu hoppas vi på så många vinstlotter som möjligt för trots allt så är vår grundtanke med allt arbete som ligger bakom en hundvalp att försöka förgylla tillvaron med en liten kees i så många individsammanhang som möjligt.

För det mesta har detta lyckats för oss vilket vi återigen blev påminda om i veckan när ytterligare en hälsning kom, denna gång från Alice. En av tikarna i vår första kull för 11 år sedan.

Varma sensommarhälsningar.

Gunnar o Marie-Louise.

Skriv gärna en kommentar