Varmgång ute och i mailboxen!

Kära bloggläsare.

Hälsningar från tidigare valpköpare så långt som 11 år tillbaka blandas med konversationer om möjligheten att få en valp från vår väntade kull.

Tyvärr har många saker samverkat negativt detta år vilket lett till att utbudet av valpar inte motsvarar efterfrågan på långa vägar.

Förhoppningsvis så har corona situationen inte spelat någon större roll för efterfrågan på vår ras utan de som önskar en kees gör nog ett planerat val. Åtminstone verkar det så på alla fina människor vi varit i kontakt med.

Men faktum kvarstår att just nu är det svårt att få en kees som familjemedlem därav varmgången i mailen.

Nova och Kim

Enklast för oss med en situation där fler intressenter finns än förmodade valpar hade varit att ha kölappar och delat ut ev.valpar efter det men vi har aldrig praktiserat detta utan vill fortsatt försöka väga in olika aspekter för valpens och vår uppfödnings bästa. Vi inser dock att om allt går väl så kommer vi att få en oerhört svår uppgift detta år.

Därför vill vi vara extra säkra på att vi kan erbjuda en valp och till vem innan förväntningarna hissas för högt. Så det blir spänd väntan ytterligare lite drygt 4 veckor.

Förutom alla valptankar/prat så försöker vi hålla hus o hem i något så när trim o hinna träffa barnen lite då och då. Bäst att passa på ifall allt går vägen för då blir det inte mycket annat gjort på sådär 8-9 veckor.

Tills dess lite bilder från tidigare valpköpare och har du som läser detta eller rentav är en av flera som finns på vår intresselista några frågor så tveka inte att kontakta oss.

Vi hörs och ses och hoppas att magen skall börja växa de närmaste veckorna.

För dagen en sommarhälsning från ett varm Lyckovallen.

Gunnar o Marie-Louise

2 reaktioner till “Varmgång ute och i mailboxen!

Skriv gärna en kommentar