Nya tecken kan vara goda tecken?

Hej bloggvänner!

Tikar kan vara luriga i den bemärkelsen att såväl beteende som vissa fysiska attribut kan se precis likadana ut i en riktig dräktighet som i en skendräktighet. Därav vår fortsatta försiktighet ett tag till.

Vi hoppas dock att nya tecken pekar mot det förstnämnda

Såväl ultraljud som röntgen har blivit mer och mer förekommande i jakten på tidig vetskap. I den mån det kan förväntas en svår valpning så är naturligtvis ett veterinärbesök på sin plats. På Lyckovallen har vi dock under åren valt att prioriterat ”vänta tills vi ser”. För det mesta har våra valpningar gått bra.

Men vi kan väl ändå i vår väntan tillåta oss titta lite på några bilder av mor och far till vår tilltänkta kull. Vi fick några nya bilder på CJ (Elegant Sharm Zhal ´Giris BlackAllmaz) som vi gärna delar med oss av och så tar vi några bilder till på mamma Nova (Lyckovallens Elva)

Pappa CJ
Pappa CJ
Pappa CJ
Pappa Cj ägare och bilder Marina Eriksson Dungens Kennel
Mamma Nova
Nova
Nova

Ha en god fortsatt vecka.

Kennel Lyckovallen

Skriv gärna en kommentar