Valpväntan….


Det har varit varmt några dagar nu och våra keesar väljer gärna de svalare ställena. En självgrävd håla, det tempererade hundhuset eller inomhus i vårt gamla timmrade hus. Timmerväggar håller såväl värme som kyla stången förvånansvärt bra och även om det närmare sig 30 grader utomhus så är det bara 23 grader inomhus.

Kim

Så för stunder får jag sällskap inne av alla utan Fudge som väljer att ligga i skuggan och äta ben.

Fudge

Nova närmar sig halvtid på dräktighetstiden och vissa tecken tyder på att hon nog är dräktig vilket vi verkligen hoppas för annars får vi vänta ytterligare minst ett halvår.

Nova

Vi har fått väldig många förfrågningar efter keesvalp och är mycket glada åt att så många verkligen tänker igenom sitt valpköp och gör goda planeringar. Det handlar ju trots allt om ett åtagande som förhoppningsvis kommer att vara minst 10 år framåt

flocken

En del kontakter blir bara just en kontakt medan andra tydliggjort sitt intresse och finns på vår lista.

Vi hoppas att alla som vi pratat med har en tydlig bild av hur vi gör om vi har fler förfrågningar än vad vi har valpar men för att ingen som varit i kontakt med oss ska missförstå vårt upplägg så kommer här en uppdatering.

Om ni trots allt undrar eller om vi varit otydliga så tveka ej att kontakta oss.

*Vi kommer att uppdaterar bloggen tätare framöver och hoppas så snart som möjligt kunna bekräfta att Nova är dräktig.

*När vi vet om/hur många valpar vi har tar vi en ny kontakt med samtliga som gjort intresseanmälan och vill då prata och informera mer ingående samt erbjuda möjlighet att besöka oss. Därefter görs en fördelning.

Nu får vi fortsätta att hoppas och vänta. VARMA hälsningar.

Liten Chineshälsning!

Gunnar och Marie-Louise

Kennel Lyckovallen

Skriv gärna en kommentar