Valpar väntas vecka 35

Hej alla bloggläsare!

Som vi skrev i förra inlägget så har vi kunnat para våran Nova. Så vi fortsätter att hålla tummarna för att allting ska lyckas. Det känns som en spännande kombination. Hundarna är fri röntgade, Phpt fria och med som vi tycker många andra avelsmässiga fördelar. Det är Novas tredje valpkull samtliga med olika hannar men alla med fina valpar som vi hunnit utvärdera och i det mesta känner oss nöjda med. Som uppfödare vill man ju alltid förbättra sina avelsresultat även om det handlar om marginella förbättringar.

Vi har ju Hedda kvar från vår senaste kull och hon är nu drygt 2 år och en mycket trevlig representant för rasen keeshond.

Hedda

Även om vi inte har något färdigt resultat att presentera så är du som tycker detta låter intressant välkommen att höra av dig. Vi svarar gärna på frågor och informerar dig gärna om rasen och våra erfarenheter.

Stamtavlor och bilder finns i vårt förra inlägg ”Lyckovalpar”.

I övrigt så går livet vidare här på Lyckovallen med diverse mer tråkiga men nödvändiga arbeten som målning och fönster reperationer m.m.

Nu får vi också hoppas att vår värld kan hämta sig vilket är långt viktigare än allt annat.

Hälsningar

Gunnar och Marie-Louise

7 reaktioner till “Valpar väntas vecka 35

 1. Diego säger:

  Hej,

  jag och min sambo är intresserad av en tik valp om du har någon kvar?

  Vi är helt förälskade i rasen! Vi har båda två haft hund till och från hela livet och vet vilket ansvar det är att ta hand om en valp, men samtidigt hur mycket en hund berikar ens liv.

  Om oss: min sambo jobbar som lärare och har ”sommarlov” nu så det skulle vara perfekt för en lite valp att komma till oss nu. Själv är jag kommunikatör och jobbar nu i dessa tider mestadels hemma. Vi bor i ett torp söder om Hjo med en stor trädgård för en hund att springa i.

  Vi är båda intresserade av träning och skulle älska en hund som kan peppa oss upp i uppförsbacke.

  För oss är det viktigt att få träffa hunden innan och att valpen är från en seriös uppfödare därför har vi enbart kolla på uppfödare registrerade på skk.

  Hör gärna av dig på mejl ifall ni önskar telefonkontakt:)

  Önskar dig en fin dag!

  // Pauline och Diego

 2. Rickard Grassman säger:

  Hej Gunnar och Marie-Louise,

  Vi är en familj i Danderyd som söker en liten valp och undrar hur det ser ut på kull-fronten framöver med era fina Keeshonds.

  Med vänlig hälsning,

  Rickard

Skriv gärna en kommentar