Våren i antågande

Hej Bloggvänner!

Vi sänder en hälsning från Lyckovallens idag. Solen skiner men en isande kyla när solen går i moln. Har hört att de lovar värme framåt veckan som kommer så skönt…

Hoppas alla har det så bra som det går i dessa tider av oro och ängslan.

Vi får förtrösta på att det tar ett slut snart och vi åter kan umgås som vi gjort tidigare. Visst saknar man sina sociala kontakter. Våra hundar mår bra och i veckan har vi vaccinerat alla hundarna,så det gör att det känns skönt! Sist ut var Nikolina som bor hos Emma i Vireda. Nikolina trivs så bra hos Emma när jag skall åka säger hon bara hejdå sedan går hon in till sin nya flock och är så nöjd.Där finns en liten kille Alfred och 2 katter.

Henny som valp

Tusen tack Emma för att du Tar hand om Nikolina så bra. Hon gjorde succé hos veterinären och jag fick lova att komma och Lova att besikta valparna här när det blir några, kanske en ny keeshondägare ?

Idag är det pälsvård på Lyckovallen! Så härligt att få bort gammal päls och aktivera huden innanför underullen så härligt för både oss och hundarna. Nova är klar hon gör oss förvirrad med sitt löp. Hon verkar göra det absolut till hennes grej och det är det ju också. Mycket mat ska hon ha och hon retar hanarna! Väntar och väntar då vi har planer på att para henne.. om vi törs i dessa tider. Planerad hane är Marinas import CJ. Vi kan inget göra mer än att vänta! Blir det så blir det och vi har förberett oss på tankar till parning. Dags för Nova Att svara på våra planer!

Nova

Vill med denna hälsning skicka en varm kram Till er alla Det kommer att bli bättre!

Nova

Skriv gärna en kommentar