Gästbloggare från Norrland !

Hej bloggläsare!

Sandra Nilsson här, ägare till Kira från H-kullen som gästbloggar för dagen.

Kira

Vi vill dela med oss av en liten del av vår vardag och hur vi har det här uppe i Piteå. Vår resa med Kira startade i södra Tyskland för ett och ett halvt år sedan. Där bodde vi i värmen, nära stan. Detta förändrades drastiskt när vi i somras flyttade tillbaka till min hemstad här i norr. Ingen är nog lyckligare än Kira över snön, lugnet ute på landet och vårt fantastiska hus som vi köpt.

Jag, sambon Benjamin, Kira och vår lilla blandis Nala tar vara på att solstrålarna börjar komma tillbaka och att isarna äntligen har lagt sig. Att få gå morgonpromenaden på ett nykört skoterspår på havet när solen står lågt på himlen är det inte mycket som slår. De mest fantastiska promenaderna är de man aldrig vill gå hem ifrån.

Trots mycket jobb, stressiga dagar och långa veckor så blir livet så fantastiskt med dessa hundar som får allting att liksom bara stanna upp. Våren är på ingång, och vi ser fram emot många fler vackra dagar som dessa innan sommaren kommer att njuta av tillsammans.

Idag åkte Benjamin på jobbresa, och då får man ta vara på tiden och ha lite tjejkväll, så nu ska vi mysa vidare i soffan. Jag och Kira med familj önskar er alla en trevlig dag, och bjuder på lite bilder från dagens långpromenad. Kramar från ett soligt Norrland!

Eftersom tiden står lite stilla här på Lyckovallen så är vi så tacksamma för detta blogginlägg från Sandra,Benjamin,Kira och Nala Stort tack!

Varma hälsningar även från mig och Gunnar!

Skriv gärna en kommentar