Lohamras Prisma Primadonna

Hej alla bloggvänner!

Idag kom dagen för oss att ta ett beslut för vår älskade Prisma att avsluta hennes vandring här på Lyckovallen
Efter att ha samlat mig efter gårdagskvällen så skall jag skriva lite
Först och främst ett stort och varmt tack för alla hälsningar på FB och Instagram.

Tack

Prisma bodde med oss 2 år i Huskvarna innan vi flyttade till Lyckovallen,väl när flytten blev så planerade vi att Prisma skulle få sin första kull 2009 och så blev det. Detta är en del, men den mest värdefulla delen var hennes otroliga lojalitet och kärlek,man kunde alltid lita på Prisma.

Efter en ansträngd natt så bestämde vi oss för att nu får detta underbara liv ta slut.Älskade hund,så många svansviftningar och bärande av tofflor som du har gjort i ditt långa liv, så många kakor du har stulit och andra godsaker.

På eftermiddagen igår

Prisma har varit åldersförsvagad ett tag och vi hade bestämt att vi får ge henne det bästa vi kan, men när vi ser att det inte är kvalitet längre så beslutar vi att avsluta vandringen för vår Prisma.Dagen kom igår den 16 september 2019 19.30 fick hon somna in lugnt och fint med oss i jämte sig.

Sista fikat med husse innan vi åkte

I helgen var ungdomarna hemma och då visade hon sådan glädje att få träffa dem Patrik,Malin och Emmanuel så fint att de fick säga hejdå till henne också.

På eftermiddagen satt hon med sin dotter och dotterdotter !

Nu får ni ta över mina fina!
Jag går vidare nu….
Nu blev det lugnt
Prisma Och Nikolina

Hennes älskade hörn samma dag
Prisma Och Nova

Förutom den underbart trevliga hund som hon var så var hennes meriter

5 svenska cert innan 2 års ålder 2 norska cert samt danska cert kvalificerad till Cruft samt bästa veteran 2015 Keeshondringen. 3 BIM placeringar innan 1,5 års ålder samt mamma till en JWW Lyckovallens Ansgar 2010

En placering som vi minns var denna Världsutställning i Sverige då ssuk också hade utställning på Almare Stäket Circuit där hon blev Junior 1 med cert 2008 På WDS juniorklass 3 Exellent . Prisma har också varit med i Ungern och Kroatien med goda resultat.

https://hundar.skk.se/hunddata/Hund.aspx?hundid=2366650

Tack alla för idag kram
Marie-Louise

RIP ÄLSKADE PRISMA

RIP

6 reaktioner till “Lohamras Prisma Primadonna

 1. Linda Johansson säger:

  Fina fina Prisma, hon är så otroligt lik sin mamma på vissa bilder ❤️ vila i frid fina tjejen, du har många fina barn och barnbarn som för dina gener vidare…

 2. Annika Cederfalk säger:

  Så fint berättat om ett långt hundliv, dock så kort för oss.
  Förstår att det blir en stor omställning för er.
  Kram
  Annika

Skriv gärna en kommentar