Midsommarafton + och -.

                                                    Hej alla bloggläsare.

Midsommarafton går mot sitt slut, en stillsam sådan på Lyckovallen. Vissa saker såsom färsk potatis och jordgubbar, tårta m.m har vi ändå hunnit med. Senaste tiden har präglats av saker som är fullt överkomliga men ändå inverkar på vardagen. Bland annat så åkte jag (Gunnar) på en menisk skada som dessutom kombinerades med en besvärlig muskelinflammation därav så fick jag lägga ner mitt påbörjade projekt med små kortfilmer innehållande utställningstips. Hoppas ändå kunna ta upp den tråden snart igen, om inte annat för att öva mig själv och våra två unghundar Hedda och Fudge.

20190621_111235.jpg

Efter att kämpat med diverse trasiga tekniska saker (bilar, kylskåp m.m) i flera veckor så kom vi iväg för att göra en HD/Ed röntgen på Lilla My och Hedda. En nödvändig vetskap för framtiden. Vis av erfarenhet så gjorde vi oss inga förhoppningar i förväg vilket skulle visa sig vara bra för resultatet för våra unga damer var inte riktigt vad vi kunnat önska. Så en del tänkbara framtida planer blev tyvärr omkullkastade.

Skall sägas att den bild vi fick svårligen överensstämmer med SKK:s men man får böja sig för expertisen i frågan och delvis gå en annan väg framåt. Våra hundar är ju oss lika kära i alla fall.

              20190623_110412.png

 

Vi få heller inte glömma att förra röntgenvändan kom vi hem med en A-hund i allt (Fudge) som vi inte hade väntat oss. Sedan finns ju Heddas mormor och mor samt My,s mor och far hos oss, flera till åren komna men fullt friska vilket trots allt är det viktigaste.

20190612_121458.jpg

 

Lilla My och Hedda rasar som vanligt obekymrade runt trots att de i SKK:s röntgenögon inte kan anses vara A hundar men i utställningsvärlden är de excellenta. Ja hundlivet och hunduppfödning är inte alltid lätt och nu är Midsommarafton över. En afton som vädermässigt inte kommer att gå till historien men en afton tillsammans med vår Patrik och hans Malin samt våra hundar som absolut gör det.

En fortsatt gods helg önskat vi Er alla.

20190621_105317.jpg

 

Gunnar och Marie-Louise

 

 

Skriv gärna en kommentar