Svettas in våren

Hej bloggvänner!

Av förklarliga skäl så har jag lite svårt att skriva pga en gipsad tumme. Promenaderna fungerar men bra men en i taget med Bag bälte,Vad har jag gjort nu då?

20190218_232602.jpg

Har en väldigt stor och lycklig hund här på kenneln som älskar att hoppa upp på mig i tacksamhet av att han får vara med på långpromenaderna,så olyckligt nog hade jag min tumme i vägen och ledbanden fick sig en rejäl smäll,men ej av och ingen skellet skada,En typisk skidolycka sa doktorn,så vi säger väl det.

Behöver jobba bort detta och som Pippi skulle” säga” är man stor får man inte hoppa upp på sin matte eller någon annan.Felet är vårt!

Idag på min långpromenad med en ny härlig spellista i lurarna så njöt jag av solen och värmen ja tom av leran på vägen! Tacksam för livet,men jag vet att det kämpas på olika sätt i vår närhet Kraft till er alla som kämpar. Men jag fylldes av en sådan glädje av stunden med …..ja vem är det som fick äran att följa med idag.Tror att de tycker det är rätt så bra att matte är gipsad.Lyx.

20190225_131012.jpg

20190225_132421.jpg

Tackar för mig denna gång och önskar att ni har det så bra som det går i just Din situation.

Marie-Louise

Skriv gärna en kommentar