20:e i månaden!

Hej alla bloggvänner!

Vi är några stycken här på Lyckovallen som är födda den 20:e i månaden så idag presenterar vi 20-gänget tillsammans med några framtidstankar.

                      wp-image-2473462112521316178

Först ut kommer vår snälle och kärleksfulle Kim som fyller år den 20:e mars och då träder in i veteranskaran. En mycket pigg veteran som nog får ta på sig utställningsdressen igen framöver. Kim blir vår tredje veteran på kenneln.

FullSizeR1-1.jpg
Kim
FullSizeR2-1.jpg
Kim
FullSizeR3-1.jpg
Kim

Sedan kommer vår minsting (yngst men inte minst) Lyckovallens Hedda som kom till världen på husses 60 årsdag den 20 maj. Hedda har växt till sig precis som husse men med den skillnaden att husse växer på fel håll, dags att försöka göra något åt detta, kanske lite ringträning kan hjälpa till.

 

FullSizeR7.jpg
Lyckovallens Hedda

Ska bli roligt att följa Hedda framöver då vi tycker att hon fått med sig en hel del goda gener från såväl mamma som pappa inte minst mentalt. Storleksmässigt kommer hon nog att höja sig över mängden (just nu 46.5 cm) vilket också känns bra.

Sedan finns det många andra saker som måste klaffa för att bli en bra avels tik men den som lever få se.

 

FullSizeR5.jpg
Lyckovallens Hedda

I övrigt så är det mycket arbete med smutsiga hundar just nu vilket inte borde finnas vid denna tid på året och så fortsätter löptiden tydligen ett tag till. Förhoppningsvis så har såväl  vintern som löp m.m avslutats till vi börjar närma oss utställningssäsongen.

 

FullSizeR4.jpg
Hedda

 

FullSizeR6.jpg
Hedda

Många trevliga hälsningar kommer till oss varje vecka från olika årgångar av fd. valpar vilket känns roligt och som det ser ut så växer skaran keeshondar i Sverige vilket också det känns roligt även om det också ställer ökade krav på oss uppfödare.

Fortsättningen av helgen får nog gå i vilospårets tecken och möjligen en del pälsvård vilket alltid är behövligt denna tid på året.

                                                   Ha en fortsatt god helg alla läsare.

Gunnar o Marie-Louise

 

 

 

Skriv gärna en kommentar