Skiner solen på er?

                      Hej bloggvänner!

En liten hälsning från Lyckovallen,tack för att ni gästar oss en stund. Vi har haft mycket snö här som nu smält undan,inte allt förstås. Delar lite bilder från gårdagens promenad.

20190211_155815.jpg

20190211_155714.jpg

20190211_155605.jpg

20190211_165947.jpg

På promenaden igår så hamnade Hedda och Nova precis i ett arbete med skogsmaskin med förare som lastade av timmer Högt ljud, konstiga rörelser på maskinen och högt ljud när stockarna ramlade ner på plats,verkligen miljöträning,de var hur Coola som helst,stolt

                                 Idag skiner solen och plusgrader,toppen!

Har märkt att vi inte har några småhundar längre Hedda börjar bli stora damen.

Men däremot är det rörigt på löp fronten Lilla My har spelat oss spratt med det hela hösten för att nu höglöpa! Kan ju var så när det är unghundar.Hon har verkligen blivit stor nu,och börjar fatta att hon är en tik med allt vad det innebär.

              När Nikolina och Lilla My  var med mig på sista rundan i skogen kommer Nikolina med en rävsvans i munnen ingen skabbig Hur fin som helst,förstår däremot inte hur det kan komma sig. Hur kan de hitta allt  konstigt,typiskt tikar tycker jag.Precis  när detta händer så ringer ett elbolag och vill diskutera elpriser oj oj måste ju få bort svansen och det gick bra… ha ha alltid händer det något !!

IMG_20190211_193535_757.jpg

Med önskan om en fin dag!
Marie-Louise

 

 

Skriv gärna en kommentar