Dags för ett inlägg

Hej bloggvänner!

Ett  tag sedan jag skrev här!  Skärpning! Dagarna fylls med kärt arbete med hundarna som tar min tid. 2 promenader på  5km gör både mig och hundarna gott.

Vi har haft lite problem med att Nikolina och Nova inte är så goda vänner,sånt som händer när tikar skall mäta sig,de hade ju var sin valpkull nästan samtidigt och det gör så det blir konkurrens.
Men det går bra, det är nu när det har varit löptider!

Så Kim,Ansgar,Fudge,Hedda och Nova går med på första promenaden de älskar det!Jag övar med dem att använda visselpipa till dem idag och det fungerade jättebra.

Problemet som jag har är jägarna som också är i skogen,så helgerna går jag inte så mycket, för då dyker det upp jägare i varje buske och det får man acceptera.

Solen bröt igenom med lite solstrålar idag och genast blir det behagligare och man känner sig piggare.

Gunnar har jobbat massor och avslutar ett  8 dagars pass med styrelsemöte,Många beslut som skall tas. Stockholmsresa står på agendan också Hela Människan Riks.

                                 Skönt att jag har mina fyrfota vänner som håller mig sällskap.

20190114_130511.jpg

När jag varit med första gänget går jag med mor och dotter Nikolina och Lilla My.
Har upptäckt att det fungerar bäst både för mig och hundarna.

      Just nu sprider det sig värme i huset från pannan i köket och jag tänkte på den varma sommaren som vi fick uppleva 2018. Inte så lätt för Nova att ha valpar då,men det gick ju bra.

                             Nu önskar jag er alla  det ni behöver just idag.

Tack för att du gästade vår blogg!

   Marie-Louise

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv gärna en kommentar