Det närmar sig

Hej bloggvänner!

Det närmar sig jul nu,så jag tänkte att jag ville önska alla en riktigt God Jul,innan jag sätter igång med matlagning mm

Till vår familj,släkt,vänner,grannar,keeshondvänner,och till er som valt att skaffa er valp från Lyckovallen

God Jul till er

Vi som önskar detta är gänget

Marie-louise Gunnar Ansgar Kim Fudge Prisma Hedda Lilla My Nikolina Chippen och Tilda

Vad livet har att erbjuda oss alla i glädje och sorg vet vi aldrig,så blicka framåt till det oskrivna bladet det som varit har varit. Vissa saker kan vi påverka själva,jag borde ha tänkt till bättre kan jag tycka, när jag sitter här med 4 löptikar dagarna före jul och väntar gäster.
Detta är självvalt av oss!

De kan verkligen köra slut på mig ibland men oj vad de slår an tonen av kärlek i hjärtat när de är med mig på promenader,älskar mig som jag är mm.Älskar er trots att ni smutsar ner håller tvättmaskinen igång,biter sönder mattor och skor och sticker iväg och bryter sig ut från hundrastgårdarna livet blir inte långsamt må jag säga. Fudge som äter upp våra vinstrosetter du kunde ju ha lämnat Juniorvärldsvinnarrosetten den var ju lite extra värdefull.

Men det var jag som hängde upp dem för lågt på väggen och det kan ju finnas en tik där bakom alla rosetter. Älskar er trotsa allt.

Grattis H kullen på 7 månaders dagen !

20181218_105409.jpg

Men mina gäster kommer en dag och året består av 365 underbara dagar med dessa underbara godingar.

Vi får väl erhålla hörselkåpor och mycket mat så kanske det ordnar sig Ha ha

Peltor_Kid

Historien om min älskade mammas filt som jag och min bror köpte för att hon frös så mycket och då hittade vi denna underbara varma pläd som har omslutet henne när hon tyckte det var så kallt jämt.

Väl urtvättad och sliten så har Fudge fått den äran att ligga på den och filtens liv gick vidare och nu de sista dagarna så har den varit en fin Keestik för Fudge Livet med filten går vidare men det var inte det vi köpte den för Ha ha men mamma hade fått värmen av den i många år osv och Fudge har gjort det han är ämnad för tycker han !!
Livet kan vara varmt och skönt men det kan vara trasigt och kallt och inte ämnat för det som det var tänkt!

20181220_112530.jpg

Men hur som helst hur du än har det ,hur du än mår och hur livet ser ut just nu så ta till dig Julens budskap oss är en frälsare född. Mycket blir vad vi gör det till och mycket är inte självvalt tyvärr.

Må så gott Du kan

Marie-Louise

Skriv gärna en kommentar