En liten hälsning

Hej bloggbesökare !

Här varvas julstress med härliga promenader i en för övrigt orolig flock,där Nova löper och och sätter griller i huvudet på gossarna.

20181210_123550.jpg

Husse har fullt upp med julförberedelser för behövande också, vi varvar med lite barnkalas och annat.

Just nu i skrivandets stund så ligger det något vitt på marken och det dalar ner vackra snöflingor.

20181210_103837.jpg

Julstämning infinner sig!

Igår kväll så kopplade jag av med nobelfesten och måste säga att jag var mycket imponerad av pristagarna,förlåt mina herrar men de kvinnliga pristagarna glänste,båda två.imponerad av hur Donna Stickland Fysik med sin oerhörda glädje och lekfullhet talade om sin forskning.Hon talade tom  om att leka med katt med laserstråle Patrik min son, jag ger mig jag har ju tillrättavisat dig när du leker med Chili med laser penna  ha ha

Frances H Arnold kemi pristagare, denna rakryggade kvinna som vad jag förstår har gått igenom mycket i livet imponerade stort på mig,har ju förflutet med egen bröstcancer samt att hon mist sin son 2016 i olycka även 2 äktenskap som jag förstår sorglig utgång.Livet har gått hand i hand med den stora forsknings bedriften trots allt.

Lite roligt var det ju att ekonomipristagaren hade 4 hundar ha ha dessa skarpa hjärnor har nog behov av mänsklighet för att gå vidare!

 Men  fredspriset är ju så rätt. Tack för att dettauppmärksammas.Tack för den stora mänskligheten med goda hjärtan.

                   Tack alla eldsjälar som hjälper barn och kvinnor i dessa utsatta lägen!

images

 

Medan jag tittade på Nobel så undersökte Hedda alla julsaker i rummet och hon hade gärna tagit ner alla figurerna i julkrubban Matte här finns ju också Vise män!!!

20181210_215844.jpg

Nu önskas alla en fin grå,blöt dag även i dessa dagar finns ljus!

Funderar bara på hur mycket jag skall blöta ner hundarna idag!!

Marie-Louise

 

 

 

 

Skriv gärna en kommentar