Ös på Lyckovallen

                  Hej bloggvänner!

 Ett visst liv o rörelse är det alltid runt Lyckovallen men idag har det varit lite speciellt.

Dagen började som alla andra dagar med 8 keesar som tyckte att kl. 06.10 är en bra tid att gå ut första gången. Bara att göra tummen upp och följa med. Efter några timmars lugn så börja det.                                                                                                                 Vinterdäcken ska säljas, grannens husvagn ska upp på rännet, alla egna sommardäck tvättas.

            IMG_39161.jpg

och dessutom måste det hållas kolla på hur det går för Heddas syster Sally som är på utställning. Mitt i detta hinner vi med en fika med goa grannarna, hundarna skäller oavbrutet, vad är det som händer? Marie-Louise går och tittar o tjoar till ”en hund som jagar en älg”…jägaren kommer i bil med varningsblinkers på.

index

Inte undra på att hundarna skäller. Älgen med hunden efter -en gråhund, inte helt olik en kees vid en snabb titt vilket naturligtvis gjorde att vi tänkte att våra hundar var lösa- försvinner på andra sidan vägen och jägaren fortsätter sin bilrunda. Ett något underligt sätt att jaga älg på. Synd av vi inte hann få en bild på detta men det blev istället några andra bilder från en annorlunda dag som slutade med rapport om att Sally blev BIR med jättefin kritik.

FB_IMG_1541953719938.jpg

FB_IMG_1541953701465.jpgKanske blir det någon mer utställning framöver för henne. Vem vet? I vart fall roligt med god kritik för vår avel. Tack Irene för att du gav Sally chansen.

FB_IMG_1541953695575.jpg

Så är kl. 18.10 d.v.s 12 timmar efter att det började, mörkret har sänkt sig över Lyckovallen och allt är som vanligt igen. Med andra ord ett visst liv och rörelse.

Dags att ta ett djupt andetag inför en ny vecka, tänk vad mycket som kommer att hända med tanke på att så här mycket kan hända på en dag. Hoppas det blir en bra vecka för oss alla.

                                        Hälsningar Gunnar och Marie-Louise.

Skriv gärna en kommentar