Från kyla till värme

Hej alla bloggläsare!

 

Denna helg har präglats av värme och kyla. Kylan har väderleken stått för medan värmen kommit via våra valpköpare.

Förutom att vi haft förmånen att ta hand om Lyckovallens Gibbson (Chip) några dagar så kan vi inte låta bli att konstatera att genom hunden kan de mest spännande människomöten bli till. Just mötet med människor som har olika erfarenheter och spännande kunskaper i bagaget är en av ringarna på vattnet som vi med jämna mellanrum får uppleva här på Lyckovallen.

Med tanke på att kennelverksamheten i mångt och mycket begränsar rörelsefriheten och samhällsengagemanget så tillför de utifrån kommande besöken och inläggen på sociala medier mycket.

20181028_113937.jpg
Lyckovallens Gibbson/Chip ägare familjen Nesser

Så fortsätt gärna att berika oss med era frågor och erfarenheter så ska vi efter bästa förmåga och ork försöka mötas.

 

Andra saker som också värmer är när avelstankarna visar sig i praktiken med goda resultat såväl in som utvändigt. Hur våra keesar skall utvecklas framöver är en fråga som alltid behöver stå i centrum. Oberoende av om det är hundar eller människor vi pratar om så är helhetsperspektivet viktigt att fokusera på.

20181028_112833.jpg
Lyckovallens Goldie och Lyckovallens Gibbson

 

Nu skruvar vår Herre på den stora värmelampan och det värmer gott på ryggen genom fönstret, med andra ord, dags att gå utanför det gamla 1800-talsboet och insupa lite syrerik lantluft.

20181026_232018.jpg

Vi önskar er alla en god vecka med varma hund och människomöten.

 

Gunnar o Marie-Louise

Skriv gärna en kommentar