Puppygard is back

Hej alla bloggbesökare!

Känslan av att en stabil allround hund skulle tillföra vår familj det lilla extra var det som gjorde att vi efter idogt studerande föll för rasen keeshond år 1995 och Patrik då 5 år blev hundens sedemera hundarnas beskyddare i allt vad de gjorde. Numera är det det besök som glädjer våra hundar mest när Patrik o Malin kommer hem. Kanske är det för att de vet att de har all tid i världen för att gosa och hålla på men även för att med en varlig hand fostra. Fina hundägaregenskaper.

wp-image-922388120652513459

Idag har vi haft en sådan stund när hundbeskyddaren varit midsommargäst och dessutom avgivit sina omdömen om valparna. Nu väntar vi ytterligare något valpköpar besök innan helgen är över och tills dess gör vi väl som de flesta i Sverige gör denna helg äter färskpotatis, sill, jordgubbar o grädde..m. Men mellan skurarna får valparna ta sig ut en stund till mamma Novas stora belåtenhet.

 

 

Även om det är i tidigaste laget så sätter husse på sig rasglasögonen då och då för att se om det går att rent utseendemässigt urskilja någon valp som skulle kunna tillföra kenneln något ytterligare framöver. Önskan om att förbättra rasen är ju trots allt en minst lika stor del som glädjen i att ha ett antal kompisar.

                                              wp-image-6736472443841099336

Sanningen att säga så är alla valparna så fina och huvudsaken är ju att de som sällskapshundar skall bli en glädjespridare i sina nya familjer.

wp-image-4861097597343144912

Nu regnar det igen så då får det bli sällskapsspel med valpbeskyddaren och övriga gänget medan valparna tar sig en middagslur

Ha en fortsatt god midsommarhelg önskar

wp-image-3949989826882069031

Gunnar o Marie-Louise

Skriv gärna en kommentar