Livsstil?

Hej alla bloggläsare.

Måste börja dagens inlägg med att tacka alla som är inne på vår hemsida och vår blogg dagligen. Det är roligt att få visa upp vår fina ras för så många såväl nya som redan ”frälsta”.

Hans Rosenberg, känd SKK profil skriver i en artikel att kennel är inte en verksamhet som öppnar kl. 8 o stänger kl 17 fem dagar i veckan. Kennel är enlivsstil. Är klart benägen att hålla med honom för även om valparna växer och allt tycks vara bra så är det svårt att helt slappna av. Sen ska ju de andra hundar ha sitt varje dag. Två av våra andra hundar får skymta förbi i dagens blogg (Lilla My ochSofie).

                             wp-image-745255977

Valpkullen är nu utlagd på SKK sidan Köpa hund.se. Om det är 4 eller 5 valpar som ska hitta nya hem förs ett aktivt samtal om här hemma.

                                              wp-image-1221130898

Nova som är en kraftfull tik såväl anatomiskt som mentalt sköter sina valpar helt i den andan och ska det tvättas så ska det göras rejält. Alla valpar tycks ställa upp på detta och årets valplåda är nog en av de mer harmoniska vi haft här på Lyckovallen. Hoppas det fortsätter så……..

Nu fortsätter arbetet med lite mer administration där bl.a 1 års uppföljning på G-kullen ingår och så ska bekräftelse snart skickas ut till ett antal valpköpare som beslutat sig för att låta keesstilen bli en livsstil ett tag framöver.

                                            wp-image-1442854462

 

wp-image-134948735

wp-image-1621673583

Vi önskar alla  en trevlig helg och återkommer med lite helgbilder de närmaste dagarna

Gunnar o Marie-Louise.

 

Skriv gärna en kommentar