Ett ögonblink!

Hej alla bloggläsare.

Ibland krävs det fokus på andra saker än hundarna och så har varit fallet här på Lyckovallen i några  dagar. Men nu är vi tillbaka med en uppdatering.

Valparna växer och utvecklas och det känns som att det händer saker på bara den tid som en ögonblink tar. Kanske är det inte riktigt så men i vart fall går det snabb.

wp-image-356149126

wp-image-911438482

De flesta har fått ögon och de orienterar och rör sig i lådan på ett annat sätt än för några dagar sedan. Kanske är vi lite gammaldag men fortfarande så får inte valparna träffa de andra hundarna eller besökare utan får i lugn och ro utveckla kontakten med mamma Nova och varandra.

Den som fick sitta en mycket liten stund och kunna känna på dem är vår Emmanuels dotter Maja som varit på  besök!

wp-image-493528709

wp-image-1489787886

Vi har hunnit med att registrera dem i SKK så numera finns Lyckovallens Hedvig, Hedda, Helly, Henny och Helmer inte bara i lådan utan även på papper. De har också fått olikfärgade halsband vilket gör det lättare går att skilja dem åt inte minst när man följer det via bloggen.

wp-image-196656094

Till våran glädje så finns det flera intressenter och vi har börjat kunna utse valpköpare men det finns plats för flera intresserade,

wp-image-1149092352

wp-image-825246812

Att välja nya hem till sina valpar är inte lätt och det måste bygga på ett ömsesidigt förtroende mellan oss och köparen. Bäst görs ju detta genom att träffas så ny får hålla tummarna för att allt fortsätter på ett bra sätt så att vi kan få träffa blivande valphem om några veckor.

wp-image-29131329

Hälsningar Gunnar o Marie-Louise

Skriv gärna en kommentar