Hundskötsel fortsätter

Hej bloggvänner!
Ibland blir det mer inlägg och idag delar jag ett igen!

Lohamras Prisma Primadonna denna älskade hund som är 11 år gammal idag delar jag en  dagsfärsk bild på vår kära Prisma
                                              wp-image-1980202727

Idag när jag var i hundhuset med henne drog jag mig till minnes lite saker som hon gjorde som valp och senare i livet Hon älskade hundtandkräm som jag hade i en låda som hon galant öppnade och plockade fram tandkrämen för att sedan bära omkring den i munnen

Min mobil ringde och jag hittade inte den, då sprang den här valpen omkring med den i munnen och det ringde för fullt                  förstås viftade på svansen                          Efter första löpet försvann hon för oss efter det slutat och va gjorde denna blivande avelstik? jo gömde sig under vårt altandäck Vi letade och letade men inte hittade henne,vi fick ringa polisen tom eftersom vi bodde mitt i stan,Till slut fick vi se lite päls som stack upp i en springa där hon låg alldeles tyst,             

Mattjuv😀

Älskar barn😍

Måste hälsa på oss med en toffel i munnen👞

Smilande svansvifttande Obi doo som jag kallar dig, Älskade hund! Bästa veteran på Keespecialen 2016!

 IMG_20170610_220624_628

Vi har två keesbarn här på Lyckovallen efter dig Din förstfödde Lyckovallens Ansgar som slog till med att bli Juniorvärldsvinnare 2010 och vår Underbara Lyckovallens Elva/ Nova som nu har tagit över efter sin mor i avel Hon fick en kull i februari 2017 och där har vi barnbarnet Lyckovallens Fudge kvar här på Kenneln

Och vi hoppas på valpar efter henne omkring 20 maj nu 2018 om allt går som planerat.

Jag märkte lite extra idag att åldern tar ut sin rätt på Dig fina hund men än är du i god form så vi tar det som det blir Obi doo Så länge du är glad och viftar på svansen och älskar promenader,så är vi tacksamma för varje dag vi får ha med dig.

Vi har pysslat med att ta bort tandsten idag har gått rätt så bra!men det bästa är ju om man slipper tandsten och det gör man ju om man borstar regelbundet!

wp-image-154826204

Fudge han har en  egen tandborsstil!!!

 Varma hälsningar  Marie-Louise

 

 

 

Skriv gärna en kommentar