Tillsammans blir vi starka!

Hej alla bloggbesökare!

Alla goda ting är tre brukar man säga. Hos oss finns två saker som överskuggar livet i övrigt. Lyckovallen d.v.s allt som har med våra hundar att göra och så Hela människan, den organisation som Gunnar arbetar i och som är en nationell hjälporganisation för människor i utsatthet.

                                                                                   wp-image-1335488783

I dag har dessa två mött en tredje nämligen AniCura ett av de stora djurvårdsbolagen som drivet ett antal djursjukhus i Sverige. Intresset för att hjälpa människor och att hjälpa djur slogs samman idag i Jönköping. Under förmiddagen och en bit in på eftermiddagen fick djur som lever tillsammans med sina ägare i inte minst ekonomisk utsatthet men även hemlöshet hjälp i form av stor hälsogenomgång med vaccination, tandvård, id-märkning, fästingprofylax för att nämna några saker men även operation av juvertumör samt ett antal tandingrepp, allt kostnadsfritt.

                            wp-image-232431877

I väntrummet serverades fantastiska smörgåsar och annat gott fika och ägarna fick sitta och samtala om och med sina älsklingar. En fantastisk dag. Stort tack till AniCura djursjukhus i Jönköping för att ni möjliggjorde denna dag.

                            wp-image-323707329

wp-image-1915364022

wp-image-1107893376

wp-image-906609701

wp-image-1232164171

Som ytterligare grädda på moset så hör valpköpare av sig med jämna mellanrum, denna dag Tanjas matte från Borlänge som meddelade att Tanja som nu är 6 år mår bra och är en mycket trevlig  hund.  Bilder från Tanjas syskonkull!

Matte i huset jobbar hårt med att hjälpa våren på traven genom att hacka sönder all is som finns på altaner och i trädgården, fylla igen hålor och rätta till i hundgårdarna på allehanda sätt.

 

wp-image-737301061

Dessutom behöver hela hägnet ”mökas” som vi säger i småland d.v.s allt bajs behöver plockas upp för som Robert Karl-Oskar Broberg sjöng i sången

”Det som göms i snö kommer upp i tö ” ..…Lyssna och ta till er texten och ha en fortsatt god helg.

                                           Ha det allra bäst önskar Gunnar och jag!

 

Skriv gärna en kommentar