Normaltid

Grattis Grattis Grattis G Kullen 1 År

                                    Gucci,Moira,Goldie,Chip och Lilla My

 

wp-image-167813017
Lyckovallens Gibbson med familj / Chip
wp-image-1152745595
Moira med sin lillmatte

Ja vardagen håller i stort sett på att återgå till det normala d.v.s att löpperioden är över. Gamla Prisma är lite sur för att hon inte fått bli uppvaktad, hon tycker ju att hon forfarande är attraktivast i flocken 11 år gammal.
Den som vi tillåtit uppvaktning av, Lyckovallens Elva (Nova) verkar vara nöjd. Det är dock ännu lite för tidigt för att kunna säga om parningen med Coxswain summer in the city (Gringo) lyckats, Vi får hålla alla tummar.

wp-image-1611725411
Lyckovallens Fudge

Uppföljningen av F-kullen gav mycket positiva resultat, Vid ett par tillfällen hade veterinär fått uppsökas men vid uppföljningen var allt ok.

IMG_8213

Som uppfödare vill man ju att allt skall vara så bra som möjligt men att komma till fullkomlighet med levande material är väldigt svårt. En hane i kullen var också röntgad med gott resultat vilket man som uppfödare är tacksam för. Sammantaget känns denna information bra att ha då ju Nova som är mamma till F-kullen förhoppningsvis får ytterligare en kull i sommar. (i så fall leveransklara i mitten på juli ). Det känns också bra att få en ny kombination och på det viset kunna utöka avelsbasen.

wp-image-125397208

Våra övriga keesar men även de gamla kineserna mår bra och alla hoppas på att snön ska försvinna så det går lite lättare att ta sig ut i skogen.

Funderar också på att kunna åka på utställning främst med Lilla My som gjorde en fin utställningsdebut i Göteborg på My Dog. Återstår att se vad tiden räcker till framförallt om det blir valplådan från 20 maj o framåt.

Det skulle vara väldigt roligt att få ta med sig Lilla My och Ansgar på samma utställning, en junior och en veteran från egen uppfödning.
Ja som ni förstår så är det mycket som rör sig i huvudet just nu med fokus på sunda och välfungerande familjehundar. Det finns ju också ett liv i vardagen som helst också ska fungera så vad det blir av allt det återstår att se.

                                                Ha en bra dag och låt dig inte luras!

Marie louise  Gunnar

Skriv gärna en kommentar