Händelserik helg på Lyckovallen

Hej alla bloggvänner!

Hade tänkt att berätta lite om valpplanerna framöver och skulle just skriva att vi möjligen under denna vår skulle kunna få följa den avelslinje som hela Lyckovallen började med och 4 generationer med keesar i livet. Nämligen Lohamras Joy To The World (Gnizta inne på sitt 14:e år) mor till Lohamras Prisma Primadonna (Prisma 11 år) mor till Lyckovallens Elva (Nova 4 år) och så en andra kull för vår Nova.

                   wp-image--513098226

Men så blev det inte riktigt därför att Linda (Gniztas ägare ) precis nu meddelade att hon fått gå in i ”Djurhimlen” idag. Gnizta en fantastisk hund alltid go o glad och lydig som få med alla attribut som en Kees skall ha. Vi saknar dig Gnizta och en Keeshondepok i form av Lohamrakeesar närmar sig mer och mer ett slut.

wp-image-1877415351
Älskade Gnizta!

Ja livet med hund är verkligen varierande men så är ju livet överlag. Just nu har som jag inledde med valpplanerna tagit sig form i löptikar på olika håll, däribland Nova. Våra 4 hanhundar är så intresserade att det blivit dags att tillfälligt förflytta dem till hundhuset och starta olika rastningsstunder. På det viset blir vardagen lugnare för alla parter.

IMG_8273

Lite annat än hundliv har vi också hunnit med denna helgen då vi firat vår sons 28 årsdag och så en tillfällig uppfräschning av tvätt stugan i väntan på renoveringen som väl får flytta på sig igen om det nu blir valpar.

wp-image-2060533524

Snart hoppas vi också att bilderna av vårt Lyckovallen skall anta en lite mer vårlig prägel, länge sedan vi hade så mycket snö så här långt fram.

wp-image-1200081554

Kram alla och speciell hälsning till vår vän Linda!
Marie-Louise Gunnar

Skriv gärna en kommentar