Vardagen en grå måndag!

                                                             Hej bloggbesökare
Snön vräker ned idag med,inte så kallt dock! Gunnar kämpar på sitt jobb med att hjälpa utsatta människor i nöd tillsammans med sina medarbetare och volontärer.
Matbutiken DeLa som öppnades är nu i full gång och många butikskedjor har anslutit sig dit och överblivet livsmedel får nytt liv och säljs vidare!

wp-image-1439667230
Jag har idag städat hundhuset och pysslat om mina fyrfota,kollat igenom pälsar, tassar,tänder och klor.Ut med hundarna och in i värmen så de inte blir för blöta och kalla,det fungerar bra!
Borsta och kamma ned i underullen är uppskattat av alla hundar. De här 1 åringarna Fudge och Lilla My kräver en hel del nu i denna åldern när pälsen håller på att ändras från det valpiga till vuxenpälsen! Det gäller att ta sig igenom ända ned igenom    underullen

wp-image-702855934 Bakom öronen blir det gärna tovor och det är bara att kämpa på.Använd en gles kam så brukar det gå bra.

wp-image-855314100

Här ligger Nikolina och njuter efter utevistelse! Skönt tycker hon!

Vi har ju tidigare skrivet om en tik som var i behov av omplacering,men som vi förstår har det ordnat sig för familjen och omplaceringen är klar. Efter kontakt med ägaren!Tacksam för det!

Nu önskas ni alla en fin dag!
Marie-Louise

 

 

Skriv gärna en kommentar