En helg med familjen

                                 Hej alla bloggvänner!
I helgen har vi haft besök av familjens småttingar,Maja och Melker med sin mor och far!
Det krävs lite planering med alla hundar och småttingar!
Det tar en stund innan alla har bekantats sig med varandra men när de skall åka hem så gråter Maja och vill att Lilla My skall följa med hem till Jönköping!Väl hemkommen var hon tvungen att ringa och hälsa till My!

När jag skulle vara med och söva Maja och Melker var Kineserna helt galna av avund,det är ju deras matte och de skall ligga i jämte henne i sängen! De tog sig in en efter en och till slut hamnade lilla Sofie i sängen  mellan mig och Maja och det var ju mysigt ! Maja reser sig upp i sängen och säger till sin mamma ,vi måste ha en napp efter att hon hade undersökt Sofies mun Ha ha ! Till slut tröttnade Maja på att Sofie skulle ligga mellan oss och sa till henne bestämt att gå ner och lägg dig vid fötterna vilket Sofie gjorde och Maja SOMNADE.

Lite utevistelse trots kylan och lite statsbesök hann vi också med!

Ha en fin dag!
Marie-Louise

Skriv gärna en kommentar