Influensa på Lyckovallen

Hej alla bloggvänner!

blogger-image-2045213402

Idag ligger mannen under täcket med influensa och hundarna har fullt sjåå att hålla ordning på honom,de gillar verkligen inte när han är sjuk,de far efter honom vart han går! occhi_04Det som jag tycker är så roligt att jag idag fått en bild på Lyckovallens Glozzy,Mys syster, så söt och lik sin mamma Nikolina! Tack Thomas för bilden ,tog mig frihet att använda den!

                                              wp-image-1082432443

Idag har jag klippt klor och snyggat till mina hundar runt tassarna,nu är det dags att ta med Fudge till Veterinären för 1 års vaccination!

                                        2013281626351170_sbig                                                       Nu tar vi helg en helg som Gunnar skulle ha arbetat men det blir sängläge istället! Idag har vi inte riktigt så många minusgrader som i veckan det är riktigt behagligt ute bara solen som fattas,kanske kommer den i helgen!
Nu önskar vi en trevlig helg!
Marie Louise

Skriv gärna en kommentar