Lugn i Stormen

Det stormar eller i varje fall blåser på många sätt i vår värld. Att krypa in i det varma och goa hundhuset tillsammans med alla vovvarna o grotta ner sig i pälsvård m.m utan att behöva tänka på en massa saker är mycket avkopplande.

wp-image-400346080

Hundhuset var det första vi kompletterade med när vi flyttade hit för mer än 9 år sedan och idag har det varit en sådan där dag då det varit särskilt gott att krypa in där och förena nytta med nöje.wp-image-1958758915

Våra hundar är ju ute i princip hela dagarna och när det är så här tråkigt och blött väder så är det bra att både torka och gå till botten i pälsen med jämna mellanrum. Så det är det som gjorts idag på Lyckovallen.

wp-image-594316568

Hundarna trivs och njuter och när man som uppfödare tycker sig se saker hos en eller annan hund som är särskilt bra (färger, markeringar, vinklar, päls) så blir man glad.

wp-image-114223045

Nu är jag klar för denna gången tycks Lilla My säga.

wp-image-831968660

          Å så här ser jag ut nu, i alla fall några sekunder säger Fudge.

wp-image-951425373

Nikolina och vi andra på Lyckovallen önskar er er alla en god vecka.

 

Skriv gärna en kommentar