Livet med hund

Hej vänner som besöker bloggen!
Ny vecka med nya möjligheter eller problem som skall lösas

bara att gilla läget!!!

Här blåser det så det viner i husknutarna och de har lovat snö,inget som hindrar mina fyrfota att vara ute.

     Fudge, My  och Nikolina på bordet Nova på bänken Ansgar längst till vänster sedan  Kim och Prismawp-image-374844976

Gunnars arbetsvecka har börjat och med det arbete han har så förstår jag att en dag i hundhuset med de bästa är avkopplande.Det är en livsstil att var med hundar.Jag skrattar när dörrmattan i hallen blir mindre och mindre av att någon varit lite uttråkad eller när man får tvätta sängöverkastet gång på gång när man glömt stänga grinden till sängkammaren där någon hoppat upp av glädje i sängen med sina smutsiga tassar.och mycket mycket mer
Godaste smörgåsen tagen på arbetsbänken eller brödlådan utdragen och delikatesser utvalda av en viss Prisma som vi nu har satt på bantning !!!Inte Prisma inte! då fixar hon det själv!

                                                   Städa städa och åter städa!

index

Någon skäller för mycket ut och kolla och ta in dem antagligen en katt eller något djur som stör dem.  Ett litet axplock av hur vi har det !! Älskade hundar!

När matte tar på sig jacka och mössa och stoppar godis i fickorna blir vi skogstokiga UT!!!
Vad vi älskar det!

 

Ge hundarna mat i tidiga ottan och 14.30 prick då är det dags för mina huliganer in på sina platser  Fudge i tvätten sitter lugnt och stilla och väntar på att få sin del men lite trampande med tassarna,kom nu! Lilla My i hallen sitter också och väntar och de andra fem i köket i hundhuset oj oj snabbmatskedja kallar jag det!Hår går det undan! Ut och springa och dra i varandra.

Vad man älskar när man kommer och har sina nytvättade Jeans på sig och de skall hälsa och hoppa upp och vips sitter det fina tass märken på byxorna ha ha ha

Hämta mat var 14 dag färskfoder i stora klumpar som Gunnar sedan sågar upp i lagom bitar för ett dygn  inte glömma att lägga fram till nästa dag!

                                                               Ha det allra bäst!

Marie-Louise

 

 

 

 

En reaktion till “Livet med hund

Skriv gärna en kommentar