Måndag 8 januari 2018

 Hej alla bloggvänner!
Känner ni att ljuset tränger sig på och vi går mot nya mål!Gunnar har satt igång med arbete för fullt och den vanliga vardagen har infunnit sig på Lyckovallen.Fudge och jag funderar på om vi skall ta en lång promenad i skogen och snön!Det blir det nog om Fudge får bestämma!

wp-image-2065396604
Funderande Lyckovallens Fudge

       Varför fick inte jag följa med till Göteborg på utställning? Vi bedömde det så att unghundar behöver stöd på så stora utställningar och klara 2 unga hundar själv för Gunnar skulle inte vara bra för hundarna!Får se om vi kan komma iväg båda framåt så kommer säkert Fudge vara med,ni som undrar!

                                wp-image-1525283926

Det är stora upplevelser för hundarna att komma till så stora utställningar! Gunnar berättade att det var många som hjälpte honom med Lilla My i Göteborg skönt med så fina Kees vänner! när man behöver sticka iväg på olika saker!

Med önskan om en skön dag!

Marie-Louise

Skriv gärna en kommentar