Morgongympa

Hej alla bloggläsare!
Idag har husse slutfört sin intensiva vecka med 8 dagar jobb i sträck, samt avslutade med styrelsemöte i går kväll. Det innebär att han är ledig idag och i morgon. Hundarna myser av morgonstund.Fudge och My tar priset på roliga stilar!   Av någon anledning så gick mitt larm igång på telefonen när vi sov som allra bäst!! Bara att ge sig upp för hundarna visste vad den signalen innebar!   Upp och hoppa! Här hjälper det inte att vara ledig!           wp-image-1917368808

wp-image-1284591685
Husse ska plocka ner ljusslingan i flaggstången!

Ja efter ett lite bökigt uppmontering av vår ljusslinga och några dagars  ljus så har en sektion slutat att fungera,bara att plocka ner och ta sig till Jönköping och byta ha ha ha man ser alltid till att man har arbete!

wp-image-136563979

Ha det allra bäst!
Marie Louise

Skriv gärna en kommentar