Vinter på besök

Hej där ute bloggvänner!

Alla 10 hundarna på Lyckovallen mår bra och skickar en hälsning till alla som gör ett besök på vår blogg.Matte och husse mår också bra!Husse jobbar för fullt med sitt projekt med överblivet livsmedel och denna vecka är det jour och helgtjänstgöring som också gäller 8 arbetsdagar i följd!

                           Keesarna går inte att få in, de älskar att vara ute i snön,blöta men lyckliga! Det känns väl igen! av er som är Keesägare!

wp-image-825027841

wp-image-930348650

Igår lyckades Fudge få tag i mattes nyinköpta stallkängor och bet                         sönder….måste säga att det sker väldigt sällan eller aldrig så man får väl ta det,kanske blev det lite för lite motion igår för matte var hos tandläkaren och hade lite annat för sig.Han hade nog tråkigt!Glad att han missade mina nya Goretex skor som kostade betydligt mer!Bra där Fudge!

                                                                                      wp-image-194085020

Med önskan om en fin dag!
Marie-Louise

Skriv gärna en kommentar