Det är höst

 

Hej kära bloggvänner!
Vet inte hur ni har det men här är det blött och lerigt,känns som man städar och städar utan resultat….men men så är det ju när man har så många hundar och alla bor inne.Städning håller mig frisk försöker jag intala mig! Ändå har vi ju inte raser som drar in så mycket och ej heller luktar blöt hund,det är positivt.

Har beställt nya Devlon mattor som kommer att hjälpa bra,har haft det förut och jag tror de hållit i 10 år,men nu är de utslitna. Mattor som fungerar bra!

9010257160

          eurogroom_logo_allt_for_hunden

Inte så glammigt på denna bloggen, men här lever och bor vi med våra hundar! Här ligger en liten höna och spanar, Lilla My så smutsig! Den 4 november ska du till Växjö och göra din första Internationella utställning,och du är den som skall in som nummer 1 i ring 14 klockan 9.00 Då måste du vara lite finare och inte så smutsig som du är idag! En utställning som kan gå precis hur som helst när man har med valpar att göra!

             wp-image-1876646079

wp-image-1381959196

När husse kommer från jobbet kan det se ut så här på Lyckovallen,de som tar för sig mest är Sofie och Nova

Sofie väntar på sitt kaffe som hon får av Gunnar,han dricker nämligen med mjölk och det ska det vara enligt Sofie

wp-image-1652177756

wp-image-198337371
En skön fredag önskas er alla!

Marie-louise

Skriv gärna en kommentar