Härlig dag med de fyrfota

Hej blogg  vänner!

Idag ha jag vandrat med hundarna i omgångar.Promenaderna började med småttingarna Fudge och Lilla My. Så otroligt vackert i vår natur.Vi gick och övade att bekanta  sig med får som håller till en bit bort,ny bekantskap för småttingarna,det var intressant.

Efter att ha blivit fylld av energi så hem och städa.Därefter bar det av med Kim och Nova för att ta en härlig tur i vår vackra skog och natur.Kim.och Nova viker  inte från matte så de får springa läsa med mig.

Nästa gäng på tur var Nikolina och Prisma som också fick sig en härlig sväng också,alla nöjda och glada.Matte fick sig många kilometer i benen!             Igår avslutade vi hundkursen,men vi har möjlighet att prova på agility nästa vecka och den chansen ska vi ta.Vi fick också möjlighet att fundera över  fortsättningskurs framåt våren.Igår fick vi pröva Rally lydnad .Trevlig kurs i Forserum och ett trevligt gäng tvåbenta och fyrbenta.Alla valparna har vuxit och utvecklats

Nu önskar vi alla en fin helg! Ha det allra bäst.

Marie louise

Skriv gärna en kommentar