Ibland händer det saker

Hej Vänner !

Igår postades detta på Valpgruppen F !  Ibland händer det saker som man inte vill Idag känns det tungt!

Diana skrev så här

En tråkig kvällsuppdatering från oss.

Vi som familj har tagit ett jättejobbigt och lite tungt beslut om att Fudge ska få flytta tillbaka till Lyckovallen.

Något stämde inte mellan oss och han visade på sig vara lite olycklig här, kanske vi älskade honom för mycket, ville för väl, vi vet inte, men en lycklig Fudge visade upp sig på Lyckovallen både igår och idag. Varför vi också känner stor frid över att han ska få stanna där. Vi har fått erbjudande om att försöka igen, men vi vill inte slita honom fram och tillbaka, för oss är det viktigast att han får vara lycklig och inte känna minsta oro. Vi vill bara och endast hans bästa. Han är sannerligen världens finaste hund, supermysig, han kan redan sitt, ligg, loss och hit, han är en jättefin A-Hund som Gunnar säger.
Det har varit väldigt tomt och tyst här sen Fudge flyttade tillbaka, ja
vi saknar verkligen vår älskade mysiga hårboll MASSOR!!!

Kanske blir det en ny Kees längre fram, kanske inte, vi får se vad framtiden utvisar. Men vi har blivit erbjudna att testa längre fram igen, så vi får se.

Vill också förtydliga att det finns inget konstigt mellan varken oss och Fudge eller oss och Lyckovallen utan alla har frid och vi är vänner. Fudge mår bra och det är inget som är fel. Det var helt enkelt något som inte klickade mellan oss.

Med tårar trillandes på kinden så avslutar vi med att säga att vi kommer sakna våran Fudge, för i våra hjärtan kommer han att stanna för alltid! <3 Våran lilla Fuggelito!

 

Diana Nyléns foto.
           Fudge finns nu på Lyckovallen tillsammans med övriga flocken! Han mår bra och vi funderar på hur vi skall göra ! Vi lovar att vi skall göra det bästa för Fudge som är så älskad av familjen! Kärlek till er.
                    Jag bjuder på lite bilder på 5 veckors valp och 12 veckors valp!
                              Fudge sover gott när den lilla busiga valpen är på honom!

Vi önskar varandra en skön fredagskväll och helg och välkomnar Magnus med dotter i morgon!
Kram

                                                 Marie-Louise

Skriv gärna en kommentar