Lite tankar!

Hej mina vänner här i bloggen!

Hoppas ni har det bra denna sista torsdag i april här ser vi solen lite idag!
Hundar är underbart och Keeshond är en trevlig ras,jag är så tacksam att vi hittade denna trevliga ras. Lite historia från oss 1997 köpte vi vår första Keeshond då var våra grabbar i 7-8 årsåldern. Hade aldrig träffat en Keeshond! Men det blev så rätt!  Det ska bli roligt att behålla en valp nu. Men va tiden går det ser man på barnen och jag noterar att de valparna som vi sålde för 7 år sedan vilken familjesituationen har ändrat sig barn som var 10-11 år är nu 17-18 år och familjesituationen är helt annan. Lite tankar!

 

              Idag skall jag dela en länk till  Sveriges Radio  Hundpodden-vår bäste vän    
Känner du för att lyssna på den så gör det och begrunda och kolla om det stämmer med dina tankar!

                                                          IMG_7286

Med denna bilden önskar jag er en trevlig dag

Marie-Louise

 

Skriv gärna en kommentar