Släpp ut oss

Hej igen på bloggsidan!

Snön yr utanför men sprakar gott ifrån veden i pannan och i kakelugnen brinner det fint! Med andra ord behagligt att vara inne! Men har man hundar så får man trotsa väder och ge sig ut! Jag har ett sjukhusbesök i Eksjö på programmet i dag men funderar verkligen på att säga återbud

 Vi har ätit mat igen och det smakade jättebra som ni ser ! Klabbigt blev det men gott var det!

                                         IMG_7249

                                                                Idag har vi tagit ett rejält kliv i utveckingen både hopp och lek och lite tafatta försök till att springa
Leksaker är också roligt

IMG_7254

Men i morse var vi inte alls glada för att vara i lådan som synes Varför ligger du där ute mamma?

20170425_071753

Jag kommer nu! Jag har också en vilja ! och nu vill jag ut i världen!men det är lika skönt när jag kommer in i min trygga valplåda när jag varit ute på vift!

20170425_071747

Idag står det mathämtning till hundarna på programmet  Vi använder Nordic hundfoder till våra små och stora hundar , det får man hämta var fjortonde dag,för att hålla ner priset så köper vi klumpar a 15 kg som sågas upp 6 mindre klumpar som räcker lagom per dag till alla hundarna. Det går åt rätt mycket när man har valpar också!

IMG_7256

Snöiga hälsningar från mig på Lyckovallen

Marie-Louise

Skriv gärna en kommentar