G kullen idag!

              Hej alla blogg vänner!

I all valptid så glömde jag att vår fina Lohamras Prisma Primadonna fyller 10 år idag,oförlåtligt älskade hund som ger och har gett oss så mycket glädje! Grattis till alla syskon idag! Du är så go Prisma!

IMG_6328

 

Tiden går och valparna växer och nu väntar vi på att ögonen snart skall öppna sig,det är så lugnt i valplådan! På videon här nere ser nu hur det brukar vara i lådan!Tyvärr är det lite för varmt för Mamma Nikolina men det var bara när det städades och vädrades i valprummet! Nu har de fått svala saker att ligga på och då mår vi så bra! Valparna rör sig mycket i lådan när de inte sover! 2 eller 3 i taget brukar äta, det är som de säger till varandra,gå du och käka så sover vi ett tag till!

Det är en massa fåglar utanför som vaknat till liv så mer än en gång så har jag undrat om det var valparna som piper men då har det varit fågelkvitter! ha ha!

Lite kloklippning ska vi göra idag så de inte gör mamma Nikolina illa!

Vi väntar långväga besök nu från Sundsvall av vår 7 år gamla Mimmi som föddes här på Lyckovallen!

Med önskan om en bra dag !

Marie-Louise

En reaktion till “G kullen idag!

Skriv gärna en kommentar