Vi är ute hela dagarna nu !

 Hej bloggbesökare!

                                                                   Nikolina tar längre och längre promenader från valplåda när hon behöver rasta ! Här på bilden ovan njuter hon av Påskliljorna1

Idag har även vi vågat ta en liten tur bort från valplådan för att fira Majas 3 årsdag. Men så fort vi kommer hem vill alla hundarna komma ut och då är det skönt att det nu finns flera tusental kvadratmeter inhägnat område att botanisera i.                                                      På bilderna får Nikolina sällskap av Kim som är pappa till kullen som blev en vecka gamla igår och av Nova som är mamma till vår förra kull. Förutom lite pälstapp så märks det inte ett dugg på Nova att hon just fött upp 6 st fina valpar. Nu hoppas vi på tre goda saker. 1.Att alla våra valpar får vara friska, 2, Att våren fortsätter sin utveckling. 3. Att HV 71 vinner i eftermiddag.

 

Ni alla önskas en fin fortsatt dag!

                                                            Marie-Louise Gunnar

 

Skriv gärna en kommentar