En annorlunda dag!

Igår nåddes vi av att även vi i vårt land har drabbats,jag vill inte skriva ordet det går mig emot! Så osannolikt men ändå väntat!

En annorlunda dag, här skiner solen det är lugnt i valplådan men på Tv sprids det information om hur människor har drabbats av sorg och oro! I vårt land har detta hänt ,jag nåddes av budskapet när jag tittade på min mobil och en vän till mig i Stockholm hade markerat på Fb sidan att hon var i säkerhet! Vad hade hänt? Till slut nåddes även jag av detta tragiska jag verkligen inte ville ta in det, men man hade inget val! det var ett faktum! 7 april kommer vara ett datum som kommer finnas kvar i Sveriges historia! och i mitt minne. Varma tankar till alla drabbade.

is

Livet går vidare och skall gå vidare så även för oss.

På programmet idag stod det Ett års kalas 8 april för lilla Molly! Brorsonens lilla dotter skulle gratuleras! En trevlig stund mitt i allt!
Hemma på Lyckovallen var Gunnar för att passa de små tillsammans med mamma
Nikolina!

Jag avslutar denna hälsning med denna fridsamma bild!
Tack för att ni finns!

Marie-Louise

IMG_6710

Skriv gärna en kommentar