Solen skiner så gott!

Då ses vi igen!

Hoppas ni har en toppen dag och till er som snart har haft era valpar hemma en vecka snart så hoppas jag av hela mitt hjärta, att det går bra! Valpar är busiga och fulla av upptåg! Men njut av det för den tiden går fort över! Kan hälsa från mamma Nova att hon mår bra! Det är småbäbisar! Tack för alla rapporter!

Nu närmar vi oss påsken och jag har tom hunnit få i lite jord i krukorna!!

IMG_6695

Vi är så tacksamma att vi byggde vår uteplats förra året! Hoppas nu vi kan få njuta där !Fungerar bra med att valparna bor i rummet som man ser fönstret på bilden så man har nära till dem och hör när det är något som piper!

Högst upp på bloggsidan ligger en herre som tar livet med ro och här kommer fler!

IMG_6682

Med vänlig hälsning Marie-Louise

Skriv gärna en kommentar