Aprilväder!

Hej bloggbesökare!

Idag har jag varit lite utanför Lyckovallen,bytt lite däck mm..handlat och sett om  huset!

IMG_6436

Nova  badade jag igår kväll efter sin valpning och då kan man ju räkna med fällning! och så blev det,skönt att få en ren och ur borstad ordentligt! Ingen underull kvar där längre! Hon ser riktigt fin ut i alla fall!

Ett härligt sms dök upp i går kväll jag delar med mig det tror inte det gör något !

20170404_210450
Sms från valpköpare

Regnet öser ned och det blåser jättemycket,då är det skönt att hålla sig inne Hundarna ligger utspridda i hela huset och har det så bra! Det sprakar  i pannan och på spisen kokar jag en fläsklägg,det vankas rotmos på Lyckovallen!

I valplådan hörs bara ett smackande av 5 nöjda valpar som inte behöver oroa sig så mycket om omvärldens bekymmer! Ganska skön tillvaro kan man tycka! En mamma som har omsorg en pappa som står och tjuvkikar på dem i dörröppningen! Varmt och skönt!

Mamma Nikolina

dungensnikolinaseuch
Se uch Dungens Nikolina

Pappa Kim

dungenskeepintouchseuch
Se uch Dungens Keep in Touch Kim

 

Lite valpbilder på nya G KULLEN !

IMG_6188

En önskan om en skön kväll !

Marie-Louise

Skriv gärna en kommentar